Meer resultaten voor bleken

bleken
Bleken van verkleurde tanden gezondheid.be.
Het bleken van binnenuit bij een verkleurde dode tand en het bleken van buitenaf bij een verkleurde levende tand. Afhankelijk van de aard van de verkleuring zal de tandarts een bepaalde methode of een combinatie van methoden toepassen. Bleken van dode tanden.
Een stralend witte glimlach door je tanden te bleken: hoe werkt dat nu echt? Style Nina HLN.
Om die kleur te behouden moet ik om de 6 maanden een nachtje of drie opnieuw bleken, maar dat heb ik graag voor over. En het zou zo maar even kunnen dat u bij de volgende tandpastareclame niet de hagelwitte tanden van Shakira maar ondergetekende op uw scherm ziet. Wij lieten onze tanden bleken bij tandarts Luc Vanderborght.
Bleken tanden Wikipedia.
Al deze producten zorgen op den duur voor een sterke aanslag op de tanden. Veiligheid bewerken brontekst bewerken. Tanden bleken blijkt na verschillende wetenschappelijke experimenten redelijk veilig. Er is lang gedacht dat bestanddelen uit de bleekgel het glazuur van tanden zouden aantasten, maar dit idee lijkt inmiddels wat achterhaald. Tanden bleken kan door middel van drie verschillende hoofdbestanddelen.: Carbamideperoxide als hoofdbestanddeel. Waterstofperoxide als hoofdbestanddeel. Non-peroxidesystemen op basis van borium, bijvoorbeeld natriumperboraat. Van deze drie methoden wordt carbamideperoxide het beste getest. Waterstofperoxide werkt eveneens goed, maar is iets agressiever en daardoor niet toegestaan in Belgiƫ en Nederland. De non-peroxidesystemen zoals natriumperboraat zijn zwakker dan de producten die wel peroxide kennen, daarom vallen ze ook niet onder dezelfde restricties en hoeven ze niet per se door tandartsen worden uitgevoerd. Deze producten zijn veel zachtaardiger en kennen tot nog toe geen bekende bijwerkingen. De pijn en irritaties die van peroxidebehandelingen bekend zijn blijven hier dan ook achterwege. De non-peroxidesystemen worden meer en meer aangeboden als betaalbaar alternatief op de peroxidesystemen. De drempel tot dergelijke behandelingen is gaandeweg minder groot geworden. Vitaal bleken bewerken brontekst bewerken. Methoden bewerken brontekst bewerken. Men kan tanden thuis bleken, maar het ook laten doen in de tandartspraktijk.
azenda.com.
The Sponsored Listings displayed above are served automatically by a third party. Neither the service provider nor the domain owner maintain any relationship with the advertisers. In case of trademark issues please contact the domain owner directly contact information can be found in whois.
Bleken Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Bleken of met Bleken in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Bleken inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Bleken en verwijzingen daarnaartoe.

Contacteer ons